HANDBAL, J1 (m) | Start cu două meciuri acasă

 

Cei mai mari dintre juniorii băcăuani și-au aflat programul pentru noua ediție de campionat. Echipa CSȘM Bacău, medaliată cu aur la această categorie competițională în sezonul precedent, va disputa primele două meciuri în fața propriilor suporteri. Din Seria A face parte și cealaltă reprezentantă a județului Bacău în campionatul juniorilor I, LPS Nadia Comăneci Onești.

Programul turului:
– etapa I (16 septembrie): CSȘM Bacău – LPS Iași, Șc. Nr. 3 Adjud – LPS N. Comăneci Onești
– etapa a II-a (23 septembrie): CSȘM Bacău – LPS Roman, LPS Onești – LPS Vaslui
– etapa III-a (30 septembrie): Șc. Nr. 3 Adjud – CSȘM Bacău, LPS Suceava – LPS Onești
– etapa a IV-a (7 octombrie): CSȘM Bacău – LPS Vaslui, LPS Iași – LPS Onești
– etapa a V-a (14 octombrie): LPS Suceava – CSȘM Bacău, LPS Onești – LPS P. Neamț
– etapa a VI-a (1 noiembrie): CSȘM Bacău – LPS Onești
– etapa a VII-a (4 noiembrie): LPS P. Neamț – CSȘM Bacău, LPS Onești – LPS Roman

După tur se vor desfășura două turnee de sală (9-12 noiembrie, 1-3 decembrie), etapele din retur urmând să aibă loc în perioada 28 ianuarie – 4 martie 2018. La finalul sezonului regulat, primele 4 clasate se vor califica la turneul semifinal.

În pregătirea pentru noul campionat, juniorii I de la CS Știința Municipal Bacău au participat în această săptămână la un turneu de verificare la Sighișoara, unde au fost însoțiți și coordonați de antrenorul George Călin. Competiția s-a desfășurat pe 4-5 septembrie, echipa băcăuană înregistrând trei victorii (53-31 cu CSȘ 2 Sighișoara, 38-31 cu CSȘ Sighișoara, 53-21 cu Dinamo Brașov) și o înfrângere (32-35 cu CSȘ Odorhei).

 

212 vizualizări