HANDBAL, Liga Națională | “Cascadorii râsului” și “Cascadorii Plânsului” și-au dat întâlnire la Cupa Municipiului Bacău

 

Ca director, să iei cupa pentru locul întâi și “împins” de proprii subalteri să o acorzi echipei care a terminat pe locul secund e semn de derută totală, necunoaștere a regulamentului propriei competiții și dezordine la nivelul organizării întrecerii, la nivelul întregului club.

S-a întâmplat la Cupa Municipiului Bacău (întrecere care nu e reflectată pe site-ul CSM Bacău nici la o săptămână de la încheiere), unde directorul Gavriliu Adrian și-a “șifonat” imaginea din necunoștință a regulamentului, atât de către el, cât și de angajații clubului responsabili cu organizarea turneului, plătiți regește de la bugetul orașului pentru NIMIC. Tot penibile au fost și premiile inventate de organizatori pentru cei mai buni handbaliști ai întrecerii, de genul CEL MAI BUN JUCĂTOR și CEL MAI TEHNIC JUCĂTOR etc.

Tot pentru nimic au fost plătiți și arbitrii turneului. Activând în ligi inferioare, aceștia au fost plătiți la nivel de Liga Națională, în timp ce prestația lor a fost una de minihandbal. Arbitrajul acestui turneu a fost unul de “Cascadorii râsului” sau, mai degrabă, de “Cascadorii plânsului”, stârnind reacții virulente în teren, pe banca de rezerve, dar și în tribune (vom reveni cu declarații).

Un astfel de moment a fost înregistrat de camerele de filmare în minutul 60 al meciului CSM Bacău – CSM Focșani, la scorul de 16-16, moment în care arbitrii au acordat un 7m vrâncenilor. Îmbrânceli în teren, vorbe grele… forțe de ordine lipsă. Lipsă în toate cele trei zile ale competiției, deși prezența lor este absolut obligatorie la orice întrecere, chiar una amicală. Dar mai bine știe ce a însemnat acest fapt noul manager al echipei de handbal CSM Bacău, Sorin Târcă, cel care a fost responsabil de organizarea turneului și căruia i-a dispărut telefonul mobil.

În concluzie, mult diletantism pe bani mulți. Deci, haideți la handbal să ne distrăm, că doar sunt banii noștri!

474 vizualizări