ÎNOT, Campionatul Național pentru Copii 10-11 ani | Nautica Bacău face senzație

NAUTICA Bacau

Prima zi a Naționalelor pentru Copii 10-11 ani a debutat cum nu se putea mai bine pentru clubul băcăuan Nautica. Cele două probe destinate băieților de 10 ani au fost câștigate de înotătorii  antrenați de Sabin Jitaru.

Cu o performanță de 00:33:06, Ștefan Cozma a terminat primul cursa de 50m fluture, cucerind titlul de campion național.

Tot pe poziția de campioană națională s-a situat și ștafeta de 4x50m liber, echipă care i-am avut în componență pe Cozma Ștefan, Adam Robert, Bălăiță Dragoș și Pal Andrei Eric.

Ținând cont de faptul că întreceri oficiale pentru copiii sub 10 ani FRNPM nu organizează, această competiție este prima care contează din viitoarea carieră de sportivi a micilor înotători. În același timp, este și un prim prilej pentru cluburile de înot pentru un bilanț al anilor în care au pregătit copiii pentru trecerea de la inițiere la sportul de performanță. CS Nautica a fost, însă, singurul club băcăuan care și-a trimis sportivii la acest concurs.

Campionatele Naționale de înot pentru copii cu vârsta de 10 și 11 ani, competiție înscrisă în calendarul oficial al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, se desfășoară la Arad în perioada 3-5 iunie.

353 vizualizări