MINIFOTBAL | Coriolan Bacău, campioană națională a firmelor

 

Timp de 3 zile, 15-17 iunie, peste 500 de jucători s-au întrecut la Campionatul Național de Minifotbal, competiție rezervată echipelor de firme și instituții publice, întrecere organizată la Baza Tineretului din Oradea. În cele din urmă, victoria a revenit echipei Coriolan Bacău, team care anul trecut a ajuns în finala competiției, pierdută în fața unei echipe din Timișoara. De această data, Coriolan Bacău s-a impus în marea finală cu scorul de 3-1, în fața Netrom Craiova.

Fostul campion european cu naționala de minifotbal, Pantelimon, a deschis scorul pentru olteni, după nici trei minute de joc, cu un șut de la distanță în dreapta portarului (0-1). Bucuria oltenilor a fost de scurtă durată. Doboș a prins un șut de la vreo 12 metri, la semi-înălțime, extrem de puternic și a egalat (1-1). După pauză băcăuanii au părut mult mai proaspeți. Pușcașu a reușit desprinderea, după ce a executat excelent o lovitură liberă, mingea mușcând din bara laterală dreaptă (2-1). Apoi Panainte a reușit o intercepție la mijloc, s-a bătut unu la unu cu Pantelimon iar apoi a trimis fulgerător în vinclu din dreapta portarului, pe colțul lung (3-1).

Coriolan Bacău – Netrom Craiova 3-1 (1-1)

Au marcat: Doboș 5, Pușcașu 23, Panainte 27/Pantelimon 3 Coriolan Bacău: Totin – Panainte, Cîmpanu, Poancă, Doboș, Ciobanu, Pușcașu, Ilcu, Ghioc, Gheorghe. Antrenor: Bogdan Ilcu.

CLASAMENT FINAL:

  1. Coriolan Bacău
  2. Netrom Craiova
  3. Pirelli Sistem Craiova
  4. Yazaki Arad

PREMII SPECIALE:

Cel mai bun jucător: Marius Doboș (Coriolan Bacău) – ex jucător la FCM Bacău și FC Vaslui, 60 de meciuri în Liga I.

Campionatul local de minifotbal al Firmelor și institutiilor Publice a fost organizat de AS TNT Sport . Finalistele Campionatului local s-au calificat la faza Națională (Coriolan, Dedeman și Vimercati). Dedeman a ajuns in sferturile de finală.

66 vizualizări