VOLEI, Divizia A1 (F) | CSM Volei Alba-Blaj – CS Știința Bacău 3:0 (25-22, 26-24, 25-16)

 

Știința Bacău a înregistrat miercuri după-amiază prima înfrângere din ediția curentă de play-off a Diviziei A1, pe terenul celor de la CSM Volei Alba-Blaj. Vicecampioanele României au pus capăt seriei de cinci victorii consecutive a băcăuancelor, impunându-se în trei seturi, deși voleibalistele pregătite de Florin Grapă au opus rezistență finalistelor CEV Cup.

Primul set a fost pierdut de „studente” la o diferență aproape minimă, scor 22-25. Moralul bun al băcăuancelor le-a conferit oaspetelor o prestație și mai redutabilă în setul secund, eforturile Bacăului fiind risipite, la final, de scorul de 26-24 în favoarea gazdelor. Ultima parte a întâlnirii a subliniat experiența și valoarea viceliderelor, precum și oboseala băcăuancelor, care au cedat la capătul partidei cu 16-25, ajungând la al șaselea eșec succesiv în toate competițiile în fața transilvănencelor în acest an competițional.

Cu 37 de puncte după patru etape disputate în play-off și la două lungimi în spatele CSM Târgoviște (locul 3), Știința Bacău ocupă poziția a patra. Următoarea etapă programează vizita liderului CSM București, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 11:30, la Sala Sporturilor.

(A.S.)

64 vizualizări