VOLEI, Divizia A1 (f) | Prefață la duelul european: CS Știința Bacău – CS Volei Alba-Blaj 1:3 (14-25, 16-25, 25-19, 20-25)

 

Știința Bacău a fost învinsă în această după-amiază pe teren propriu în patru seturi de liderul primului eșalon intern de volei feminin, scor 1-3. Studentele au reușit să își impună jocul doar în setul al treilea, restul duelului fiind controlat de CS Volei Alba-Blaj, formație cu care băcăuancele vor da piept în următoarele două săptămâni în semifinalele CEV Cup.

Primele două părți ale întâlnirii au însemnat o demonstrație de forță oferită din partea blăjencelor, care și-au adjudecat primele două seturi cu 25-14 și, respectiv, 25-16. Știința a dat semnele unei reechilibrări a forțelor în setul al treilea, pe care l-a câștigat într-o atmosferă antrenantă creată de publicul băcăuan cu 25-19. Ultimul set al partidei le-a surprins, însă, din nou depășite pe voleibalistele antrenate de Florin Grapă, care au cedat cu 20-25 în fața vicecampioanelor României.

Astfel, CS Știința Bacău rămâne, în continuare, pe locul al patrulea al Diviziei A1, cu 21 de puncte în 12 etape. Băcăuancele urmează să primească o nouă vizită din partea celor de la CS Volei Alba-Blaj, marți, 26 februarie (Sala Sporturilor, ora 17:00), confruntarea contând de această dată pentru prima manșă a semifinalelor CEV Cup.

(A.S.)

75 vizualizări