VOLEI, Divizia A1 (feminin) | Victorie incontestabilă: Rapid București – CS Știința Bacău 0:3 (15-25, 17-25, 13-25)

 

Știința Bacău s-a impus într-o manieră convingătoare în deplasarea de la București din această după-amiază, pe terenul Rapidului, câștigând cu 3-0 duelul din etapa a doua a Diviziei A1.

Primul set a fost adjudecat de către „studente” în urma unei prestații solide, fără prea multe greșeli, cu scorul de 25-15. În parțialul secund, formația giuleșteană a izbutit mai multe puncte pe final, dar, în cele din urmă, elevele lui Florin Grapă au simplificat ecuația, impunându-se cu 25-17. În ultimul set, Știința a stabilit deznodământul întâlnirii: victorie în trei seturi, reușită cu scorul de 25-13 în ultima parte a meciului, ce o menține pe prima treaptă a clasamentului.

„Dificultatea meciului a fost una relativ normală, conform așteptărilor. Rapidul e o echipă tânără, deși are în componență și câteva jucătoare cu experiență precum Irina Radu, Bianca Moldovan, ambele foste jucătoare la Bacău, Alina Signeanu, Natalia Preda. Victoria este mulțumitoare, suntem pe un drum bun.”, a declarat Florin Grapă.

CS Știința Bacău: Koleva (12 puncte), Rogojinaru (11), Dascălu (9), Grudina (9), Faleș (8), Pihlajamaki (8), Kapelovies (3), Stoian (2), Nowak (1). Antrenori: Florin Grapă, Aurel Cazacu.

Sâmbăta viitoare, pe 18 octombrie, Bacăul va primi vizita CSO Voluntari.

(A.S.)

 

114 vizualizări