ATLETISM | Start Semimarathon! Start Cursa Urbană! Start Cursa Comunității!

În 30 septembrie, Fundația Comunitară Bacău pune băcăuanii în mișcare dând startul a trei curse pentru cei pasionați de alergare, pentru cei care își doresc o activitate inedită, pentru care vor să susțină proiecte cu impact în comunitate: Semimarathon, Cursa Urbană și Cursa Comunității.

Cele trei evenimente, organizate alături de parteneri locali, promovează educația, stilul de viață sănătos, societatea civilă și pe toți cei care, prin munca și implicarea lor, fac din Bacău nu doar un oraș ci și o comunitate. Iar invitația este deschisă tuturor, de la mic la mare!

“ Fie că sunteți reprezentanți ai unor firme, organizații, instituții sau grupuri de prieteni, colegi ori familii, vă invităm într-un teambulding comunitar atipic, pentru a promova diversitatea comunității cu tot ce are ea mai viu și colorat. Și fiecare înscriere înseamnă susținerea unui proiect important pentru Bacău.”, declară Mihai Căprioară, director executiv Fundația Comunitară Bacău.

 

Semimarathon Bacău la a VII-a ediție!

Semimarathon revine în comunitatea băcăuană cu și mai multă energie! Începând cu anul 2014, acest eveniment a strâns la strat sute de alergători care au susținut prin participarea lor proiecte din educație.
Iar anul acesta evenimentul are ca organizator principal Grupul de Inițiativă „Împreună în mișcare” și organizație suport Fundația Comunitară Bacău. Ca de obicei competiția propune participanților o experiență sportivă, dar și una de implicare comunitară.

 

Cursa Urbană Bravito

Cursa Urbană Bravito îndeamnă băcăuanii să își descopere orașul și să se lase provocați de experiențe noi, supriză! Este un eveniment în care echipe de 2-4 participanți, parcurg un traseu plin de provocări, și fac cunoștință cu ONG-uri din Bacău, chiar la ele acasă!

Este o competiție unică, distractivă, plină de provocări care îi vor face pe participanți să îi cunoscă mai îndeaproape pe cei care aduc schimbarea în oraș! După toate obiectivele bifate și provocările rezolvate, dar mai ales după ce au simțit pulsul comunității din care fac parte, vor fi devenit, alături de membrii echipei, susținătorii ai sectorului non-guvernamental din Bacău.

 

Cursa Comunității premiază  echipele determinate și originale

Cursa Comunității propune tuturor o paradă a valorilor și culorilor care fac o imagine vie a orașului!  Poate participa la această cursă orice firmă, instituție, grup de inițiativă, club, școală, ONG!

Traseul e scurt și la îndemână, chiar în inima orașului dar provocarea e pentru cea mai numeroasă sau cea mai originală echipă! De la costume, bannere, pampoane sau mijloace de transport, orice e permis!
Se premiază echipa cu cea mai puternica identitate vizuală și echipa cu cei mai multi membri prezenți la eveniment.

Pentru a participa la oricare dintre cele trei evenimente, Semimarathon, Cursa Urbană sau Cursa Comunității, înscrierea se face accesând linkul : https://fundatiacomunitarabacau.ro/competitie/.

Fiecare înscrierea înseamnă suport pentru ONG-uri și proiectele care aduc valoare în Bacău, pe care le găsiți accesând linkul : https://fundatiacomunitarabacau.ro/competitie/proiecte/.

Partenerii principali ai evenimentelor sunt Asociația Agricola Neam de Gospodari și Cybernet Auto-Center, cu sprijinul VPM Residence, Vitamin Aqua, Cora, Iblu Body Clinic, Sport 24.

 

Evenimentul Cursa Urbană este parte din proiectul ”Click <Like> ONG,  derulat de Fundația de Sprijin Comunitar în parteneriat cu Fundația Comunitară Bacău și Fabricat în Bacău®, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund – Romania, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. „Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”.

27 vizualizări