HANDBAL, Cupa României (masculin) | CSM Bacău, locul al patrulea în final four-ul disputat la Sfântu-Gheorghe

 

CSM Bacău a participat în weekendul 12-13 septembrie, la Sfântu Gheorghe, în semifinalele ediției 2019-2020 de Cupa României, desfășurate sub formă de turneu.

În prima semifinală, Bacăul a întâlnit Dinamo București, echipa fruntașă din Liga Zimbrilor la momentul întreruperii campionatului în luna martie. Clubul Sportiv Municipal a fost condus de pe banca tehnică de Alexandru Acsinte, antrenorul responsabil cu pregătirea fizică a echipei, în urma plecării principalului Adrian Petrea la Minaur Baia Mare.

Însă băcăuanii nu au putut face față asaltului dinamovist, bucureștenii impunându-se în dimineața zilei de sâmbătă, 12 septembrie, cu scorul de 22-17, după ce au condus cu 8-7 la pauză.

În finala mică, ce a avut loc în ziua următoare, CSM Bacău a jucat împotriva Politehnicii Timișoara, formație ce pierduse în ziua precedentă duelul cu Dobrogea Sud Constanța, scor 20-24. Bacăul a pierdut meciul contra bănățenilor cu scorul de 28-30 (13-16 la pauză), desi cursul jocului a fost în permanență echilibrat.

CSM Bacău nu are răgaz, debutul său în noua stagiune a Ligii Zimbrilor fiind programat peste două zile. Marți, 15 septembrie, handbaliștii băcăuani vor da piept cu AHC Dobrogea Sud Constanța.

230 vizualizări