TIR CU ARCUL, Campionatul Național 3D | Tolbă bogată de rezultate pentru Bacău

 

Localitate Găgeni din județul Prahova a găzduit vineri și sâmbătă (21-22 august) o nouă ediție a Campionatului Național 3D.

Printre participanți s-a regăsit și o numeroasă delegație băcăuană, care nu a dezamăgit nici la această competiție organizată de Federația Română de Tir cu Arcul. Performerii de la Saga Bacău și, respectiv, CSM Bacău au câștigat nu mai puțin de medalii, dintre care una a fost de aur, patru de argint și trei de bronz.

Circuitul de tragere s-a aflat într-o zonă împădurită în cadrul căreia au fost amplasate 15 ținte animale tridimensionale în mărime naturală. În calificări, concurenții au avut câte două trageri disponibile pentru fiecare țintă, ca mai apoi în fazele eliminatorii și finale să tragă doar de o singură dată în fiecare dintre cele 4 figurine stabilite.

Întrecerea s-a structurat în șase divizii (Compound freestyle, Compound Bowhunter unlimited, Longbow, Bare-bow, Instinctiv, Arc Traditional) la categoriile masculin și feminin.

Prima zi a fost marcată de sosirea participanților, acreditarea acestora, ședința tehnică și controlul materialelor, în timp ce în cea de-a doua zi s-a desfășurat concursul propriu-zis.

Rezultatele concurenților băcăuani

Locul 1 – Alexandra Creangă, Compound, seniori feminin (CSM Bacău)

Locul 1 – Maria Vlad, Bare-bow, seniori Feminin (CSM Bacău)

Locul 2 – Marius Vlad, Compound, seniori masculin (CSM Bacău)

Locul 2 – Ana Trăistaru, Bare-bow, seniori feminin (CSM Bacău)

Locul 2 – Cristina Tuduriu, Compound, seniori feminin (Saga Bacău)

Locul 3 – Teodora Tuduriu, Compound, seniori feminin (Saga Bacău)

Locul 3 – Geanina Ivu, Bare-bow, seniori feminin (Saga Bacău)

Locul 3 – Teodor Vlad, Bare-bow, seniori masculin (CSM Bacău)

Au fost respectate toate regulile privind participarea sportivilor, antrenorilor si a celorlalte persoane care asigură organizarea și desfășurarea competițiilor la nivel național, în contextul efortului de a diminua răspândirea virusului Covid-19 în România.

102 vizualizări