VOLEI, Divizia A1 (feminin) | Startul campionatului, amânat pentru noiembrie

 

Debutul sezonului 2020-2021 al Diviziei A1 de volei feminin este amânat, conform hotărârii luate luni de Federația Română de Volei. Începutul stagiunii era programat inițial pe 17 octombrie, însă răspândirea alarmantă a virusului Covid-19 în ultimele săptămâni pericilitează disputarea întrecerilor sportive, cu precădere cele organizate în sală, într-un spațiu închis.

Astfel, primele meciuri ale Științei Bacău din prima divizie vor avea loc în perioada 6-8 noiembrie. Campionatul urmează să se desfășoare sub formă de turnee, până când situația pandemică se va îmbunătăți. Varianta preconizată de disputare este gruparea a câte trei echipe într-un turneu, fiind programate trei jocuri, câte unul pe zi. Gazda dintre cele trei echipe va fi stabilită prin tragere la sorți.

Între turnee va fi o pauză de una – două săptămâni, în funcție și de programul echipelor românești din cupele europene. Băcăuancele participă în șaisprezecimile Cupei CEV, unde vor da piept cu jucătoarele sârbe de la ŽOK Ub, în dublă manșă, în perioada 10-11 noiembrie. Partidei din turul de campionat se vor încheia în jurul perioadei 12-13 decembrie.

 

124 vizualizări