ATLETISM, Campionatul Național de Cros | Victorie pentru Nicolae Soare. Andreea Pișcu, vicecampioană națională

 

Stațiunea Băile Felix (județul Bihor) a găzduit vineri, 18 octombrie 2019, finala Campionatului Național de Cros pentru seniori, tineret și junior, întrecere la care au figurat la start 126 de sportivi. Competiția nu a dus lipsă de performanțe notabile izbutite de tabără băcăuană nici de această dată.

Alexandru Nicolae Soare (CS Știința Bacău/, CSM Bacău) a trecut primul linia de sosire, atletul antrenat de Cristina Alexe parcurgând cei 10.000 de metri prevăzuți într-un timp de 30:07.45 minute.

Andreea Pișcu, o altă sportivă legitimată la Știința Bacău și pregătită de Cristina Alexe, și-a adjudecat titlul de vicecampioană națională după ce a terminat cursa de 8 kilometri în 30 de minute și 10 secunde.

În clasamentul pe echipe seniori, CS Stiința Bacău a cucerit bronzul, echipa având în componență pe Nicolae Soare, George Popa, Alex Slavoiu, Alex Asmarandei și Alexandru Turlea.

La juniori, Angela Veronica Olenici (CSM Onești) a cucerit medalia de aur, cu un timp de 13:30.72 minute, la proba de 4 kilometri feminin.

(A.S.)

174 vizualizări