DANS SPORTIV | „Bacău Dance Open”, ediția a II-a

 

Orașul lui Bacovia devine în perioada 1-3 iunie capitala dansului sportiv din România. Astfel, la Centrul de Afaceri și Expoziții se va derula cea de-a II-a ediție a concursului internațional de dans sportiv Bacau Dance Open, un eveniment organizat de Clubul Sportiv Adamas Bacău în parteneriat cu Primăria Municipiului Bacău, sub egida Federației Române de Dans Sportiv – FRDS și a Federației Mondiale de specialitate – WDSF.

La această ediție și-au anunțat deja participarea sportivi din Rusia, Ungaria, Italia, Israel, Bulgaria, Spania, Cehia, Irlanda, Germania și Republica Moldova, între ei figurând perechi de top mondial, cum ar fi Alessandro Bosco-Laura Nolan (Irlanda), la secțiunea dansurilor Standard, sau Guillem Pascual-Rosa Carne (Spania), la secțiunea dansurilor Latino-Americane. România va fi reprezentată de perechi prestigioase precum Ștefan Grigore-Laura Filipescu (foto), nr. 17 mondial, la secțiunea dansurilor Latino-Americane.

Prima zi de concurs va fi rezervată formațiilor iar următoarele două vor fi pline de concursuri naționale de clase și concursuri internaționale, unele cu licență WDSF. În total, în cele trei zile de concurs, numărul concurenților va depăși cu mult 1500 de participanți.

Competițiile vor fi jurizate de arbitri din 10 țari, cărora li se vor alătura și cei mai buni 21 de tehnicieni români ai momentului.

Concursurile vor incepe în fiecare dimineață de la ora 8.30, vor fi câte cinci programe zilnice (la 8.30; 11.30; 15.00; 17.30 și 19.30), iar galele de seară sunt programate la 19.30.

Mai multe detalii despre această competiție regăsiți pe www.bacaudanceopen.com.

274 vizualizări