HANDBAL, J3 (m) | Campionii și-au apărat titlul

 

Performanță cu repetiție pentru echipa de juniori 3 de la CSM Bacău. Campioni în sezonul precedent, sportivii pregătiți de Gabriel Armanu și Valeriu Rugină au reușit să cucerească titlul național și în acest an. Așa începe să se scrie povestea de succes pentru o nouă generație de aur în handbalul băcăuan.

Turneul final s-a desfășurat la Satu Mare (23-27 mai), unde juniorii 3 au încheiat perfect un sezon pe care l-au parcurs cu victorii pe linie. În drumul spre finală, CSM-ul a trecut în grupe de AH Minaur Baia Mare (36-28), CSU Suceava (34-24) și SCM Timișoara (28-24), iar în semifinale a învins CSȘ Medgidia cu 32-28 (15-14). Marea finală a fost o lecție de handbal predată în fața celor de la CSM București, 33-27 (19-15) într-un meci pe care băcăuanii l-au controlat cap-coadă, evoluând în formula: Aki Marinescu, Marian Enculesei – Tiberius Toboșaru (10 goluri), Darius Bran (5), Robert Cojocaru (4), Ianis Petrea (4), Vlad Bălan (3), Alin Andrei (3), Ștefan Armanu (2), Cristian Gheorghe (1), Răzvan Frînghiu (1), Cosmin Moisă, Darius Feldeș, George Dinu, Eduard Romaneț, Codrin Liță, Dragoș Cantăr.

Alături de medaliile de campioni, handbaliștii băcăuani au revendicat și trei premii individuale. Astfel, Tiberius Toboșaru a fost desemnat MVP-ul turneului final, Răzvan Frînghiu a primit distincția pentru cel mai bun pivot, iar Alin Andrei a fost cooptat în echipa ideală pe postul de extremă stânga.

GALERIE FOTO

326 vizualizări