HANDBAL, Liga Zimbrilor | Adrian Petrea a fost instalat în funcția de antrenor principal al CSM Bacău. Conducerea băcăuană a anunțat deja primele transferuri

 

CSM Bacău a anunțat, astazi, noul antrenor cu care va ataca sezonul 2019-2020. Adrian Petrea (40 de ani) îl va înlocui pe Gabriel Armanu, care se întoarce pe postul de coordonator al secției de handbal a clubului și se va ocupa și de echipele de juniori.

În ediția abia încheiată de Liga Zimbrilor, Petrea a condus AHC Dunărea Călărași în prima parte a sezonului, după care a contribuit decisiv la menținerea CSM Făgăraș pe prima scenă handbalistică din România. Odată cu venirea tehnicianului băcăuan, pivotul Ștefan Huta (24 de ani) a fost transferat, la rândul său, de către gruparea băcăuană de la făgărășeni.

Interul dreapta Nikola Crnoglavac a ales să se alăture proiectului CSM Bacău, după două sezoane petrecute la AHC Dobrogea Sud Constanța, în timp ce Adrian Tîrzioru (26 de ani), fostul inter stânga al CSU Suceava, este o altă mutare importantă făcută de liderii conducerii băcăuane.

În ceea ce privește plecările, Bacăul s-a despărțit deocamdata doar de pivotul rus Pavel Maksimov.

(A.S.)

845 vizualizări