HANDBAL, Liga Zimbrilor | Final de cantonament

 

Timp de o săptămână, handbaliștii de la CSM Bacău și-au încărcat bateriile la Piatra Neamț, în pregătirea pentru primul lor sezon de Liga Națională. Echipa antrenată de Eden Hairi s-a întors astăzi din cantonament, iar în zilele următoare va trece la o nouă etapă a pregătirilor intersezon: meciurile de verificare.

În plus față de lotul care s-a prezentat la reunire, în cantonament a făcut deplasarea și interul dreapta Ionuț Uruianu, sportiv care a mai jucat la Bacău în sezonul 2015-2016, după care a fost împrumutat la Politehnica Timișoara. Tot la linia de 9 metri, gruparea manageriată de Gabriel Armanu și-a asigurat serviciile ucraineanului Viacheslav Sadovyi. Ultima dată la HC Odorhei, Sadovyi este component al „naționalei” Ucrainei și are în palmares 4 sezoane consecutive în Liga Campionilor cu Tatran Presov, în perioada 2013-2017.

Cu lotul definivat pentru Liga Zimbrilor, CSM Bacău urmează să susțină și primele meciuri amicale din intersezon. Startul se dă la Memorialul „Mihai Mironiuc”, organizat de CSU Suceava și la care vor mai participa CSM Făgăraș și Potaissa Turda (2-4 august).

516 vizualizări