HANDBAL, Liga Zimbrilor | Start bun pentru CSM, care obține cea de-a doua victorie: CSM Reșița – CSM Bacău 30-37 (14-23)

 

CSM Bacău a bifat cel de-al doilea succes din tot atâtea partide disputate de la începutul Ligii Zimbrilor. Formația pregătită de Adrian Petrea a trecut de nou-promovata CSM Reșița, în după-amiaza zilei de 5 septembrie, cu scorul final de 37-30, în urma avansului liniștitor al băcăuanilor de la capătul primei reprize (23-14).

CSM Reșița s-a menținut în spatele Bacăului doar pentru primele 10 minute, la finalul cărora tabela arăta 5-6 în favoarea oaspeților. A fost momentul începerii unei desprinderi succesive din partea CSM, ce a măsurat 9 goluri diferență între cele două echipe la intrarea la cabină.

În partea secundă, confruntarea a decurs în aceeași notă ca și în prima, băcăuanii conservându-și avantajul obținut în prima jumătate de oră, dar reducând din intensitatea jocului.

Cu toate acestea, CSM Bacău a obținut victoria și în etapa secundă de campionat, instalându-se deja pe poziția a doua, la egalitate de puncte cu CSM Focșani și AHC Potaissa Turda.

Elevii lui Adrian Petrea vor primi vizita celor de la CS HC Buzău 2012 (1 egal, 1 înfrângere, locul 14), săptămâna viitoare, pe 14 septembrie, la Sala Sporturilor din Bacău.

CSM Bacău: Saldatsenka, Tamaș, Freiwald – Crnoglavac (9 goluri), Tărîță (5), Huta (4), Sadovyi (4), Târzioru (3), Drăgan (3), Bologa (3), Serhel (2), M. Cotinghiu (1), Păunică (1), Iordachi (1), Păunescu (1). Antrenor: Adrian Petrea.

(A.S.)

139 vizualizări