VOLEI, Cupa României | Eliminare surpriză: CSM Lugoj – CS Știința Bacău 3:0 (25-18, 25-23, 29-27)

 

Marți, 12 martie, Știința Bacău a întâlnit CSM Lugoj, la Sala de Sport ,,I.K. Ghermănescu” a aceluiași oraș, în ultima partidă din faza a II-a a Cupei României la volei feminin. Băcăuancele au pierdut incontestabil cu scorul de 3-0, ajungând la a cincea înfrângere consecutivă în toate competițiile.

Primul set a fost cel mai dezechilibrat, elevele lui Florin Grapă cedând la o diferență de 7 puncte (18-25). A doua parte a partidei a surprins un joc din partea studentelor care le-a pus mai multe probleme gazdelor, Bacăul pierzând cu o diferență minimă, 23-25. Ultima treime putea însemna o revenire pe tabelă a Științei și menținerea în cărți pentru calificare, fiind învinsă, însă, la capătul cel mai disputat set al meciului, scor 27-29. După 85 de minute de joc, CSM Lugoj a trecut mai departe, alăturându-se CSM Târgoviște, CS Volei Alba-Blaj și CSM București în ,,careul de ași al competiției.

Următorul meci al Științei va însemna o reeditare a duelului susținut pe terenul celor de la CSM Lugoj, de această dată întâlnirea contând pentru o restanță din etapa a 10-a a campionatului.

(A.S.)

82 vizualizări