BADMINTON l CS Știința Bacău, campioana campioanelor – 21 de titluri cucerite consecutiv!

 

A ajuns la 21 de titluri câștigate consecutiv! O performanță unică în badmintonul românesc și una dintre puținele de acest fel din sportul românesc, posibil chiar singura.

Știința Bacău a cucerit astăzi pentru a 21-a oră titlul de Campioană Națională pe Echipe, o aventură care a început în anul 2000 (două ediții, în pandemie, nu s-au desfășurat).

Timp de două zile, echipele intrate în concurs au avut meciuri fiecare cu fiecare, la simplu băieți și fete, dublu băieți, fete și mixt.

Știința Bacău a început greu concursul, 2-3 cu ACS Armada Sud București și 4-1 cu CSU UVT Timișoara. „După prima zi, toată lumea ne cânta prohodul”, declara antrenorul team-ului băcăuan, Bogdan Milon.

Știința a început ziua a doua în forță, 5-0 cu CS Politehnica Iași. Urma bătălia finală cu Sportul Studențesc București., echipa care părea desprinsă în câștigătoare încă din prima zi, după trei meciuri câștigate cu 5-0, 5-0 și un 3-2.

1-0, 2-0, 2-1, 3-1… și CS Știința s-a desprins în câștigătoare. Astfel, clubul băcăuan și-a mai trecut o dată numele pe trofeu.

Clasament:

Locul 1. CS Știința Bacău

Locul 2. Sportul Studențesc București

Locul 3. CS Politehnica Iași

Locul 4. ACS Armada Sud București

Locul 5. CSU UVT Timișoara

Lotul băcăuan a fost compus din Robert Ciobotaru, Mihnea Crăciun, Albert Constantinoff, Paola Gînga, Luiza Milu, Alexandra Milon. Bogdan Milon – antrenor.

164 vizualizări